Gigi, Rácz Ildikó hamarosan Mallorcán szórakoztathatja a táncával a női test látványára éhes férfiszemeket. Mindent a szemnek, semmit a kéznek – akár ez is lehetne a ValóVilágból megismert Gigi jelmondata. A lány ugyanis jót mosolyog azon, hogy őt is összefüggésbe hozták az úgynevezett dubajozással. Állítja: hoszteszként, és táncosként is érintetlen maradt teste.

Dubajozas.hu

Most Mallorcára készül Gigi – írja a Bors – Joséhoz, akihez még a villa előtti időkből fűzik gyengéd szálak. „Harmincegy éves, és teniszoktatóként dolgozik. Igazi érzelmes, latin szerető, a tenyerén hordott, de sajnos a szezon végén el kellett válnunk – mesélte Gigi a lapnak. – A villalét után újra felvettük a kapcsolatot, elmondta, hogy még mindig vár rám, ezért kimegyek hozzá, mert ő sem közömbös számomra. Emellett néhány klubból is megkerestek, hogy örömmel látnának viszont a táncos produkcióikban, így még némi idénymunkám is lehet.”

A szexi Gigi az utazás előtt még eleget tett a Playboy felkérésének. Saját bevallása szerint sokat tépelődött azon, mit is mutasson meg a külvilágnak tökéleteshez közeli testéből. Az eredmény pedig? Íme, egy kis ízelítő. Forrás: Kiskegyed.hu

Tetszett? Oszd meg!